Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 29 januari 2013

Run Aid

På min lilla löptur i söndags träffade jag många trevliga människor/löpare. Ja, vi är människor trots att vi får för oss att springa 50 km en söndag. Under löpturen fick jag ta del av många roliga och spännande berättelser. Inte bara om erfarenheter från löpningen. Jag delade givetvis med mig av mina berättelser. Idag kunde jag konstatera att en av löparkompisarna från i söndags hade lämnat en donation i min insamling till Läkare utan Gränser. På så sätt kan man ju säga att löpningen i söndags gjorde skillnad inte bara för mig utan också för de som Läkare utan Gränser hjälper. "I just felt like running" a little more.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar