Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


fredag 18 januari 2013

INSAMLING LÄKARE UTAN GRÄNSER

Kära vänner,

Jag har länge kämpat med att hitta en teknisk lösning så att man skulle kunna donera valfritt antal kronor per kilometer som jag klarade att spring i loppet Marathon des Sables i april i år. Tyvärr så gick inte detta att lösa tekniskt. Men insamlingen blir självklart av i alla fall. Nu kan man istället satsa valfritt antal kronor till min insamling om man vill. Detta gör man genom att klicka på Läkare Utan Gränsers logga till vänster i min blogg. Ni kommer då till min insamlingssida hos Läkare Utan Gränser (Better Now). Alla ni som varit så snälla och redan mailat mig om att ni vill stödja min insamling ska också gå in via den länken och lämna ert bidrag. Eftersom jag ska springa 25 mil så tyckte jag det var lämpligt att sätta insamlingsmålet till 25 000 kr. Men för att få en extra sporre till att fullfölja hela Marathon des Sables så lovar jag er bidragsgivare att om jag inte fullföljer hela loppet så ska jag springa Lundaloppet 2013 iförd endast en mankini.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar