Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


lördag 19 januari 2013

Låååång backe - bra dubbar

 Så låååååååååång kändes första backen i dagens pass. Efter första vändan upp tyckte jag det kändes som om sju till var omöjligt. Men det gick bra. 
Men det gick bra. Under den åttonde rundan åkte frukosten upp och ner. Men den stannade slutligen nere. 
Efter fyra rundor till i denna backe kändes himlen för en stund så här mörk. En lunch och en vilostund senare mådde jag dock som en prins.

Dubbarna som jag monterade igår funkade utmärkt. Var inte ens nära att halka. Tack Sara för ett grymt men härligt backpass.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar