Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 1 januari 2013

TRÄNINGSÅRET 2013 INVIGT


Så var träningsåret 2013 insprunget. Det blev en go runda tillsammans med en ny löparkompis som visade sig vara riktigt talangfull. Det är inte många som gör 47 min på milen på sin första runda. Han kommer snart springa rundor runt många av oss. 

Nu är det 92 dagar kvar och de 60 första av dessa kommer det bli riktigt tuff träning. Det första riktigt tuffa passet blir på lördag, 5/1, då jag har som målsättning att springa i 5 timmar. All support och sparring mottages tacksamt. Jag kommer starta vid Vikenbadet i Furulund kl. 9.00 och sedan passera den platsen varje hel timma. Så det går bra att haka på och kliva av när man känner för det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar