Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


söndag 27 januari 2013

Sicken helg 85 härliga kilometrar


Vilken härlig dag. Här är vi 16 lyckliga löpare som haft en fantastisk söndag med minst 50 km löpning. Ett stort tack till Stefan Samuelsson som ordnat detta evenemang. Många nya trevliga bekantskaper och en himla massa kul löparsnack blev det. Mina pigga ben trots 85 km i helgen måste bero på all energi jag fick från alla trevliga människor under löpturerna.

2 kommentarer:

  1. Kanon Johan, du är som en klocka som är drar upp sig genom rörelse och så länge man rör sig så tickar den och det kan man ju säga...att du rör dig.

    SvaraRadera
  2. Jonas,
    helgen gav ett bra kvitto på att jag håller både mentalt och fysiskt för flera längre pass med ryggsäck.

    SvaraRadera