Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


onsdag 16 januari 2013

MYSPYS PÅ TÅGETEfter en dag i rättvisans tjänst i Kalmar sitter jag på tåget hem med en hink full av öländska kroppkakor och senaste numret av Runners world. Ibland är livet bättre än annars. Väl hemma blir efter uppladdning med kroppkakor och kanske på med löparskorna och en tur ut i snön. Undrar om man kan ha kroppkakor med sig öknen som proviant? Det vore i alla fall helt klart en humörhöjare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar