Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


fredag 2 november 2012

Till Sahara via Österlen


Om 152 dagar står jag på startlinjen.


Det har varit dåligt med träning i sand så här långt. Kanske får bli några turer till Lomma beach. Men först blir det Österlenmarathon i morgon kväll. Det ska bli häftigt att springa en marathon på kvällen i mörker. Det är första gången jag springer ett marathon där man måste ha reflexväst och pannlampa för att få starta. Vi är 5 st som ska springa tillsammans utan jakt på några personbästa. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar