Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


lördag 24 november 2012

Långpass och vackra omgivningar

Ett härligt långpass på 28,9 km med 5,5 kg i ryggsäcken i trevligt sällskap och vackra omgivningar. Långpassen går så mycket enklare och är så mycket roligare när man har sällskap. I 24 km hade jag sällskap av Bengt och Thomas. Det blev gamla järnvägen rakt ut mot Örtofta.

En mycket lång raksträcka.

Väl hemma var det dags att prova ett nytt varumärke av frystorkad mat, pasta med valnötter. Även detta smakade helt ok. Nu är det snart dags för avslutning med Furulund IK:s P35 med efterföljande 80-talskväll på byns pizzeria Milas. En fullspäckad dag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar