Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 6 november 2012

Prylbög

Nästan som julafton. Det är bara att erkänna jag är prylbög/nörd när det gäller löpning. Igår kom ett paket med posten och ur paketet kom skorna, Brooks Cascadia 7 som jag hoppas ska ta mig genom Sahara i  april 2013. Skorna finns inte att köpa i Sveige och fick därför beställas från England. Jag kände mig som ett barn på julafton när paketet öppnades. Jag har redan ratat två par skor som jag trodde var perfekta för Marathon Des Sables. Ikväll blir det ett först test av skorna. Rapport om utfallet kommer efteråt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar