Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 9 april 2013

Etapp 3 avklarad! 

Pappas rapport:
Rapport 3
I morse hade jag en mental dipp. Det kändes tungt att veta hur långt det var kvar. Särskilt med den värk jag hade i benen efter gårdagens klättringar. Det fanns inte mycket kraft i benen. Men så kom alla mailen i morse och humöret lyfte. Etappen idag var 38 km. Den var väldigt vacker och det lyfte också humöret. Tiden blev 5:30 och det är jag supernöjd med. Efter 3 etapper är jag 202:a. Idag kom första blåsan på foten. En liten dock. I morgon är det den långa etappen på 7,5 mil med mycket sand och en del klättring över höga sanddyner. En riktig prövning. Vi har gjort hälften så nu är det full fart mot mål. I morgon kommer jag in så sent så det blir ingen rapport. Den får ni i övermorgon.

1 kommentar:

  1. starkt jobbat, då e det nerförsbacke den andra halvan nu då? Jag bjuder gärna på en kall öl i Landskrona när du har kommit hem och återhämtat dig. Mvh "Lendl".

    SvaraRadera