Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 2 april 2013

50 000 kr

Insamlingen snurrar helt fantastiskt. Den har passerat 40 000 kr. Det känns helt underbart att så många bidrar och skickar lycka till hälsningar. Vilken energi det ger som jag kommer ta med mig ut i öknen. ETT STORT VARMT TACK till alla. Nu höjer jag målet till 50 000 kr.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Jag jobbar på Läkare Utan Gränser och ville höra av mig och säga hur fantastiskt glada vi är över att du gör den här insamlingen till förmån för vårt arbete! Vi önskar dig lycka till under loppet och skickar styrka och uthållighet i mängd. Snart lägger vi ut en intervju med dig på vår hemsida och Facebook.
  Tack igen och ta hand om dig i öknen!
  Anna-Karin Moden,
  kommunikationsavsvarig, Läkare Utan Gränser

  SvaraRadera