Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 26 mars 2013

Jädrans vilken energikick

Gårdagens pass i bastun gick som en dans. Det blev 60 minuter och 23 km på testcykeln i bastun i en värme på ca 45 grader och det kändes så lätt. Energin kom från alla gåvor till min insamling för Läkare Utan Gränser och alla lyckönskningar som ramlade in under dagen. Alla ni som stöttar mig och min insamling ska veta att det ger en enorm energi som jag kan bära med mig under loppet. Ett stort tack till alla. Mitt insamlingsmål på 25 000 kr är uppnått. Men ni som känner mig vet att jag tycker gränser är till för att flyttas längre fram och högre upp. Därför har jag nu höjt insamlingsmålet till 35 000 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar