Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


lördag 30 mars 2013

Hetsjakt på viktminskning

JAg känner mig stolt över min uppfinning och tycker samtidigt att jag är helknäpp? Jag är fullständigt insnöad och tokig i jakten på att optimera förutsättningarna för mitt äventyr. Nu torkar jag till och med babyvåtservetter för att de inte ska väga så mycket i packningen. Innan användning i öknen ska de återfuktas. Jag är inte helt säker på hur min mage kommer reagera på maten och värmen i öknen. Men om magen ballar ur kan det nog svida rätt bra efter några dagar i öknen utan tillgång till en bidé eller dusch. Babianarsle är inte nice. Särskilt inte när man ska springa sex marathon i öknen.

2 kommentarer:

  1. Helknäpp? Det låter som du gjort din hemläxa och är väl förberedd! Lycka till i Marocko!

    SvaraRadera
  2. Omständig metod :P Brukar räcka att öppna förpackningen och låta den ligga öppnad över natten så har det mesta dunstat ut. Man kan även skynda på processen med en mikro. Fast din metod kanske har mer terapeftiska fördelar när man laddar mentalt ;)

    SvaraRadera