Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


fredag 29 mars 2013

Fredsbevarare

Så här ser campen ut som kommer flyttas varje dag. Tälten rivs klockan 6 varje morgon och flyttas till nästa anhalt. I tält 23-28 ska vi från Norden bo. Boende i innersta cirkeln måste väl innebära att man tillhör innegänget. Vi kommer bo 8 i varje tält. Tält är kanske synd att kalla det. Det är mer ett vindskydd med två väggar av canvas och en pinne i mitten. Med boende mitt emellan tyskarna och fransmännen kan det bli hett om öronen. Men precis bakom oss har vi australiensarna och nya zeländarna. Många nya roliga och spännande möten med människor från hela världen lär det bli. JÄDRANS VAD JAG LÄNGTAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar