Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 30 oktober 2012

MIN BÄSTA EGENSKAP

Jag är faktiskt bra på en hel del. Jag är helt OK på att laga mat. Jag har ganska bra tålamod. Rätt bra på att lyssna ibland. Ganska bra på att hålla föredrag. Riktigt bra på att springa. Men härom kvällen när jag såg en intervju med Karin Götblad, fd länspolismästare i Sthlm, så kom jag på att vi hade en gemensam egenskap och att hon satte ord på min absolut bästa egenskap. Jag är helt fantastiskt bra på att träffa goda och omtänksamma människor. För jag träffar på dem hela tiden. Människor som delar med sig av värme, omtanke, kunskap, erfarenheter och känslor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar