Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


tisdag 23 oktober 2012

Äntligen har jag fått till något som i alla fall liknar en blogg. Förhoppningsvis kommer bloggen bli bättre när jag övat lite mer.

Så fort jag bara kan ska det komma upp ett räkneverk på bloggen där det går att följa hur många kronor per kilometer som är satsade till förmån för Läkare Utan Gränser.

Tills vidare kommer jag blogga om mina förberedelser inför Marathon Des Sables.

Vill ni veta lite mer om bakgrunden till mitt deltagande i Marathon Des Sables kan ni läsa intervjun med mig i tidningen TARA's senaste nummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar