Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


onsdag 24 oktober 2012

THE BOX

En fantastiskt inspirerande dag. Först Steen & Ströms Retail Day på Bella Center i Köpenhamn med riktigt bra föredragshållare såsom Martin Lindström och Göran Adlén. Fick bl a lära mig att man inte ska tänka utanför BOXEN. Nä, man ska skita i boxen helt och hållet. Kanske något man kan ha nytta av i öknen i april. Men om man inte vet vad BOXEN är, tänker man då utanför, innanför eller skiter man i BOXEN. Alla kvinnor fick lära sig att ändra sina vanor när de går på offentlig toalett. Enligt föredragshållaren ratar alla damer det första toalettbåset. Alla tycker nämligen att offentliga toaletter är snuskiga och det första båset tror alla är det mest besökta och därför det snuskigaste. Slutsats ingen går till första toalettbåset och det är därför alltid fräschast. Inget jag kommer ha nytta av i öknen. Jag kommer alltid ta det första båset.

Därefter blev det invigningskväll VIP på Emporia med champange, god mat och mycket mingel. Delade ut visitkort så att jag fick kramp i armen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar