Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


söndag 10 februari 2013

LISA MIN ÄNGEL

Tisdagen den 12 februari 2013 är din 18-årsdag. Det är då 1328 dagar sedan du gick vidare och lämnade oss.

 Aldrig någonsin hade jag kunnat föreställa mig att något skulle kunna göra så ont. Smärtan finns där än idag och är konstant. Men jag har lärt mig leva med den.

 Jag längtar så efter att få hålla om dig, höra din röst, se ditt leende eller bara få känna din doft. Saknaden är enorm och konstant. Men jag har lärt mig leva med den.

 Ditt skratt, ditt leende, din omtänksamhet, din värme, din humor, din ödmjukhet, ditt mod och din klokskap bär jag alltid med mig.

 Ibland blir jag ledsen när jag tänker på dig. Men oftast känner jag värmen och lyckan sprida sig inom mig. För du har alltid varit bäst på att ge av din värme och kärlek till andra.

 Jag har valt att acceptera att du inte fysiskt finns hos mig längre.
 Jag är djupt tacksam och glad för du kom in i mitt liv och lät mig bli en del av ditt liv.
 Jag har trots saknaden lärt mig att älska livet igen och jag vet att det är en gåva från dig.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack Daniel,
      Jag följer din blogg och framförallt dina inlägg om Noah. Vilken guldklimp han verkar vara.

      Radera