Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


onsdag 13 februari 2013

KAN MAN SOVA PÅ DET HÄR?


Igår kom med posten det liggunderlag som jag ska sova på under veckan i öknen. Litet men naggande gott. Det väger bara 170 gram och är ihoprullat lika stort som en 50 cl läskburk.


Det blir perfekt att provsova liggunderlaget i helgen som innehåller ett av mina huvudpass 3 x 30 km, fred-sönd. 

3 kommentarer:

 1. Provat att sova på liggunderlaget ännu? Jag har sedan 1,5 år tillbaka ägt den större modellen och jag tycker den är helt ok! Hur mycket fick du betala för den lilla modellen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte provsovit ännu. Men provlegat och det var över förväntan. Jag tror det kostade ca 850 kr.

   Radera
  2. Bra pris! Jag velar fortfarande om jag ska ta med mig min eller inte. Ett vanligt tunt liggunderlag väger ju bara 100 gram om man figurklipper det lite.

   Radera