Här kan ni följa mina förberedelser inför "The toughest footrace on earth" Marathon Des Sables. Ett lopp om 25 mil genom Sahara.
Jag började springa sommaren 2009 när jag förlorade min dotter Lisa 14 år. Det var min kompis Fredrik som fick med mig ut på löprundor. Löpningen har varit en enorm hjälp i mitt sorgearbete. Idag har jag ett fungerande liv och jag älskar livet igen.

Så ofta jag får tillfälle föreläser jag om min väg tillbaka till ett fungerande liv och de verktyg jag använt, förberedelserna inför mitt äventyr i öknen i april, min löpning, inspiration, mål och målbilder.
Lisa pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Jag tror hon hade kommit att arbeta för Läkare Utan Gränser. En organisation som jag tycker är fantastisk och som hjälper så många. Nu vill jag hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling. Stöd insamlingen till Läkare Utan Gränser genom att satsa valfritt antal kronor. Ett bidrag lämnar ni genom att klicka på bilden "Läkare Utan Gränser" till vänster.


torsdag 27 december 2012

SÄLLSKAP SÖKES

Nej, detta är ingen kontaktannons. Men den 5 januari ska jag ut på ett av mina ultrapass som förberedelse inför mitt ökenäventyr. Den lugna månaden är nämligen över och nu ska det bli två månaders hårdkörning. Den 5 januari siktar jag på att springa i sammanlagt 5 timmar. Det hade varit mycket trevligt att få lite sällskap under passet. Ni som vill är välkomna att hänga på hela vägen eller bara en kortare bit. Jag startar vid Vikenbadet i Furulund kl. 09.00 och kommer sedan att passera där varje hel timma. Ni som vill kan alltså kliva på och av där. Tempot bestämmer sällskapet. Men eftersom jag har en ryggsäck som väger några kilo och ska hålla på i 5 timmar så uppskattar jag om det inte går för fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar